RS Borås går framåt

RS Borås ökar
Oktober månad har inneburit framgångar för Rättvisepartiet Socialisterna i Borås. Partiet har inom loppet av 10 dagar värvat sex nya medlemmar. 
Rättvisepartiet Socialisterna har under 2010- talet haft verksamhet i Borås med möten och aktiviteter. Partiföreningen har varit liten, men med ett målinriktat utåtriktat arbete med fokus på att växa. Kamraterna säljer 30 Offensiv varje vecka, organiserar torgmöten, öppna möten, besök på gymnasieskolor och förortsfestivaler, delar flygblad och affischera regelbundet. Under några veckor har flera personer deltagit på möten och verksamheter, och på förra veckans möte valdes sex stycken av dem nya in i partiföreningen.
RS Borås har haft en medveten inriktning på ungdomar, förorter och arbetsplatser som nu gett resultat. Partiföreningen har länge varit ett inspirerande exempel för vad som är möjligt  – att även ett fåtal kamrater med pionjäranda att etablera ett klassalternativ till S och V:s högerpolitik och kontrareformer kan göra mycket.
Nu handlar det att bygga vidare på entusiasmen hos de nya medlemmarna, och bygga en stark grund av en marxistisk kärna i Västsveriges andra stad, för att möjliggöra nya steg framåt och etablera ett kämpande arbetaralternativ.
För att skapa ett verkligt alternativ måste socialisterna bli fler. Rättvisepartiet Socialisternas distrikt i Västsverige växer på nytt efter en tids stagnation.
Är du intresserad av att veta mer, eller bli medlem – tveka inte att kontakta Rättvisepartiet Socialisterna, så kan vi diskutera hur vi tillsamman ska förändra samhället i grunden. E-postadressen till partiföreningen i Borås är:
rs.boras@socialisterna.org
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: